Nova usluga komunalnog poduzeća LIPKOM SERVISI d.o.o. - e-tražilica pokojnika

Tražilica pokojnika i raspored ispraćaja

 

Tijekom godine na groblja na području Općine Lipovljani dolazi mnogo posjetitelja  iz udaljenih krajeva Hrvatske, a često i iz drugih država i nije im jednostavno pronaći baš sva počivališta svojih znanaca, prijatelja i rodbine koja bi željeli posjetiti,položiti cvijeće ili zapaliti svijeću.

Kako bi što više olakšali našim posjetiteljima ali i korisnicima groblja, komunalno poduzeće LIPKOM SERVISI d.o.o. pokrenulo novi web servis – tražilica pokojnika i raspored ispraćaja koji korisnicima služe za bržu informaciju i bolje snalaženje na groblju. Tražilici se jednostavno pristupa putem računala ili putem pametnog telefona preko službene stranice trgovačkog društva LIPKOM SERVISI d.o.o. i to pod izbornikom koji se odnosi na pružanje usluga vezanih uz Groblja i sahrane. 

Kroz tražilicu je moguće pronaći točnu lokaciju groba s prikazom istoga na mapi te saznati povijest ukopa pokojnika. U tražilicu je dovoljno upisati jednu od ponuđenih informacija, primjerice  prezime pokojnika i potom će se odmah prikazati svi pokojnici s traženim prezimenom. Tražilicu je moguće koristiti i pregledom mape groblja te odabirom pojedinog grobnog mjesta saznati željene informacije kao i prijaviti eventualne nepravilnosti ili dopuniti podatke.  Vodeći se pravilima Uredbe o zaštiti osobnih podataka nije moguće pronaći podatke o vlasniku groba. Vjerujemo kako ćemo ovim načinom pretraživanja i pružanja informacija uvelike doprinijeti pojednostavljenju traženja informacija o pokojnicima.

Ovu uslugu komunalno poduzeće uvodi kao proširenje dosadašnjih usluga svojim korisnicima.